Recent clinica stomatologica LLL Dental a lansat portalul www.llldental.ro , construit sub forma unui site de prezentare, care inglobeaza si sfaturi specializate din domeniul ingrijirii dentare.
Website-ul reprezinta o solutie accesibila de informare inainte de a lua o decizie asupra interventiilor necesare. Aici, cititorii pot afla despre diferentele dintre lucrarile protetice si implanturile dentare, cand este necesar sa apeleze la un aparat ortodontic sau care sunt indicatiile si contraindicatiile anumitor proceduri stomatologice.
Informatiile de pe site sunt impartite pe specialitati si chiar sub-specialitati, pentru a gasi exact acea informatie de care cineva are nevoie inainte de a apela la o consultatie. Intefata este usor de folosit si pune la dispozitie doua sectuni special dedicate sfaturilor si descrierilor amanuntite ale interventiilor stomatologice posibile pentru diferite afectiuni: sectiunea Servicii si sectiunea Dentist blog, unde se regasesc sfaturi de la echipa LLL Dental.
Pentru o mai buna intelegere a informatiilor de specialitate, articolele de pe www.llldental.ro sunt ilustrate cu imagini, scheme grafice si filme. Toate articolele de pe llldental.ro sunt scrise de echipa clinicii.
“Am realizat ca pacientii nostri au nevoie de un suport constant de informare si pe langa recomandarile noastre, ei sunt mereu conectati in mediul online, unde cauta date suplimentare celor furnizate de medicii dentisti. Motiv pentru care trebuie sa fim alaturi de ei si acolo, oferindu-le acces rapid la informatii de specialitate”, spune Dr. Claudiu Lupascu, medic stomatolog cu competente in implantologie, coordonator LLL Dental.
LLL Dental nu este singura companie din domeniul medical care a ales sa ofere sprijin pacientilor sai. Un alt exemplu este cel al companiei farmaceutice GlaxoSmithKline Romania care a sprijinit recent Societatea Romana de Pneumologie in lansarea Jurnalului Pacientului cu bronhopneumopatie obstructive cronica (BPOC). Ghidul informativ va fi distribuit gratuit prin intermediul medicilor, ca prim pas in educarea celor peste un milion de romani care se confrunta cu aceasta afectiune. Scopul este de a-i ajuta sa-si inteleaga boala si sa invete sa o controleze (A.D.).