Caroli Foods Group, lider pe piața produselor de carne ambalate din România, semnează Carta Diversității din România și astfel își consolidează misiunea de a-și desfășura activitatea pe baza principiilor diversității, incluziunii și egalității de șanse.
„Incluziunea, diversitatea și egalitatea de șanse pentru toți sunt imperative de business pentru Caroli Foods Group. Aderarea la Carta Diversității ne consolidează angajamentul de a încuraja o cultură corporativă bazată pe valori puternice, împărtășită de toți colegii noștri și de a continua să promovăm un mediu de lucru în care fiecare este apreciat și respectat pentru performanță și poate accesa oportunități profesionale la toate nivelurile organizației. Vom continua să aplicăm principiile diversității în fiecare decizie pe care o luăm ca organizație, pentru a susține potențialul tuturor angajaților noștri”, a declarat Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.
Caroli Foods Group activează pe piața din România de aproape 30 ani, fiind unul dintre cei mai apreciați producători de produse din carne din Europa de Sud-Est. În prezent, Caroli Foods Group are 1403 de angajați, dintre care aproape jumătate sunt femei. La nivel de board compania se mândrește cu un procent mai mare de 75% femei.
„Salutăm decizia Caroli Foods Group de a sprijini Carta Diversității, un proiect unic în România care își propune să motiveze organizațiile semnatare să recunoască și să extindă avantajele integrării managementului diversității în practicile de business. Caroli Foods Group vine pe platforma Cartei cu expertiză solidă în managementul diversității și suntem convinși că semnatarii noștri vor beneficia de schimbul de bune practici cu aceștia”, a afirmat Dana Oancea, Co-fondatorul Cartei Diversității din România.
Lansarea Cartei Diversității a avut loc pe 18 aprilie 2018, astfel România devenind astfel a 21-a țară din UE cu o Cartă a Diversității și beneficiind de statutul de membru în cadrul Platformei Europene de Diversitate. Carta reunește la aceeași masa 194 de semnatari, acoperind cca. 260.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei, pentru ca diversitatea, egalitatea de șanse și incluziunea socială să devină valori recunoscute și respectate în România.